Sådan laver du et køb med MitID

Step 1:

Når du har fundet de varer du ønsker at bestille og har lagt dem i kurven, går du blot til kurven og trykker videre til bestilling:

Et billede, der indeholder tekstAutomatisk genereret beskrivelse

Step 2:

På bestillingssiden indtaster du dine oplysninger som sædvanligt, hvorefter du vælger den betalingsform du ønsker:

Step 3:

Derefter godkender du handelsbetingelserne og trykker videre på: ”Godkend og betal”-knappen.

Step 4:

Nu er du kommet videre til betalingsmodulet, hvor du indtaster dine kortoplysninger på det kort du valgte i step 2:

Step 5:

Når du nu har trykket på Betal, kommer du videre til selve godkendelsen af betalingen. Du har 2 muligheder: Her kan du enten bruge MitID appen eller du kan tilknytte et telefonnummer til dit betalingskort og på den måde køre betalingen igennem.

Ønsker du at bruge MitID til at godkende med, indtaster du blot dit brugernavn til MitID og derefter åbner du MitID-appen på din telefon og godkender den vej igennem.

Et billede, der indeholder tekstAutomatisk genereret beskrivelse

IMG_8629.PNG

Hvis du har tilknyttet et telefonnummer til dit betalingskort, kan du klikke på SMS+kode, hvis du ikke allerede bliver sendt videre til godkendelsesmodulet med SMS. Du får både tilsendt en SMS-kode samtidig med at du skal indtaste den kode du valgte da du tilknyttede et telefonnummer til dit betalingskort. Derefter klikker du bekræft og så vil betalingen blive godkendt.

Har du ikke tilknyttet et telefonnummer og kodeord til dit betalingskort, kan du gøre det her: https://enroll.3dsecure.no/nets-nemid-enroller/EnrollSite

Når du får vist følgende skærmbillede, ved du at ordren er gennemført:

Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at give os et kald!