Om Fenceline

FENCE-LINE Systems har siden 2007 tilbudt højkvalitets-hegn til private haver og erhverv. Vores filosofi har altid været at tilbyde hegn i en god kvalitet, så du kan læne dig tilbage og glæde dig over de veludførte detaljer og den flotte finish.

Hvorfor vælge et FENCE-LINE hegn?

Vi er ikke billigst, men det er med god grund. ”Ærgrelse over dårlig kvalitet, huskes længe efter glæden over den lave pris”.

Du kan med ro i maven stoppe med at lede efter dit nye hegn - du er nemlig landet det helt rigtige sted! 

Vi tilbyder dig et utrolig stort sortiment indenfor kvalitetshegn til levering i hele Danmark.

FENCE-LINE har mange års erfaring indenfor hegnsbranchen, samt erfaringer med projekter og totalentrepriser indenfor hegn, værn, læhegn og lign. Det betyder at du kan bestille dit nye hegn hos os, og vi kan tilbyde dig rådgivning omkring materialerne samt opsætning.

6. juli 2022 er hjemmesiden Fence-Line.dk blevet solgt til Hjemsted Import og Handel A/S

I juli måned 2022 har Hjemsted Import og Handel A/S købt hjemmesiden Fence-Line.dk, samt tilhørende mailadresse og varelager. Al fremtidig henvendelse vil derfor ske til de nuværende ejere, mens gamle sager vil blive videresendt til den gamle ejer.

Hjemsted Import og Handel A/S har set en synergieffekt i at overtage FENCE-LINE, og vil sætte endnu mere fokus på vedligeholdelsesfrie hegnssystemer i Danmark og udlandet. Det betyder at du som kunde kan vide dig sikker på at du er det helt rette sted, hvis du ønsker en vedligeholdelsesfri hegnsløsning.

Fence-Line.dk hører derfor nu hjemme i 6520 Toftlund, hvor man altid er velkommen til at komme ned for at få en snak om sine drømme om et vedligeholdelsfrit hegn - så skal vi nok give en kop kaffe. Samtidig har vi flere af vores hegn udstillet i et mindre showroom, hvor de andre webshops Jmkiil.dk og Legehus.dk også har hjemme.