Kundegalleri & FAQPå denne side finder du billeder og ofte stillede spørgsmål fra vores kunder. Billederne har vi selv taget eller modtaget fra vores kunder

Ofte stillede spørgsmål:


Hvad er PVC? Polyvinylchlorid, forkortet PVC, er en polymer af klorethen, vinylklorid. PVC er et af de mest anvendte plastmaterialer. På globalt plan var det årlige forbrug i 2009 opgjort til 35 millioner tons. PVChegn kaldes også for plasthegn og vinylhegn.


Hvor anvendes PVC? Hård PVC bruges bl.a. til kabelbakker, afløbsrør, tagrender, græsplænekanter og vinduer. Blød PVC anvendes til produkter som f.eks. badebolde, svømmevinger, skriveunderlag, dækkeservietter, kunstlæder, telte, måtter, kufferter, puslepuder, fodtøj, regntøj, gulve, tætningslister, tryk på tekstiler, badeforhæng, voksduge, badebassiner, haveslanger og elektriske ledninger. 


Hvad menes med hardware? Hardware er alt det der ikke er af PVC på lågerne, som beslag, låse og håndtag.


Kan man selv afkorte sine hegnsfag? Ja, det kan man. Sav blot den ønskede længde med en listesav. Hvis du ikke ønsker at gøre dette, kan vi bestille hegnet efter dine mål. Det koster 20% ekstra.


Hvordan skal hegnet monteres?: Stolperne skal graves min. 70 cm. ned i jorden og helst støbes i bunden, så hegnet står fast. Herefter kan stolperne fyldes med jord/sand, men det er kun for, at det ikke skal lyde hult, når man banker på stolpen.


Hvordan skal en enkeltlåge eller dobbeltlåge monteres? Ved lågerne skal man være opmærksom på, at de udsættes for store belastninger ved åbning og lukning. Det er derfor vigtigt, at man får forankret stolperne ordenligt i jorden. Brug derfor rigeligt af stolpebeton til dette. Stolperne er hule og kan i sig selv ikke bære lågerne, så derfor skal disse støbes til 2 cm fra toppen. Et godt trick for ikke at skulle vente på, at en  stolpe skal størkne, er at købe en impregneret træstolpe i samme længde som PVC stolpen og isætte denne inde i stolpen, så den slutter tæt med den side, hvorpå lågen skal monteres. Et eventuelt hulrum skal fyldes med stolpebeton. Ved montering af beslag på stolpen, hvor der er isat en træstolpe, skal man ikke benytte de skruer, der bliver leveret med lågerne. Benyt her rustfrie skruer.


Der er noget, der er blevet ødelagt. Kan jeg få reservedele? Ja, men man skal som regel bestille alle dele som løsdele.


Kan jeg få en enkeltlåge med slå lås som ved dobbeltlågen? Ja, dette skal oplyses ved bestilling. Det er generelt en god ide at bestille en slå lås, da de almindelige håndtag med låsekasse ofte ikke holder helt så lang tid som hegnet.


Hvad sker der med farven, og kan hegnet krakelere? Farven bliver minimalt ændret i UV bestråling. Den ændrer sig maximalt 3% fra levering. Hegnet kan ikke krakelere. Det giver vi 25 års garanti på.


Hvad omfatter garantien?: Vi yder 25 års garanti på alle hegnstyper. Hardware (beslag, låse m.m.) yder vi almindelig garanti på, dvs. 2 års garanti.


Hvordan holder vi vores hegn rent? rengør med mild sæbevand, autochampoo eller med højtryksrenser. Pas på trykket, der kan forårsage skader, hvis man kommer for tæt på.


Hvad er leveringstiden? Det er forskelligt og kommer an på sæson, og på om der er specielle mål med i bestillingen. Det varierer fra 2 uger til 8 uger.


Kan jeg retunere hvis jeg har købt for meget? Ja, hvis du har været i tvivl omkring mængden af hegn der skal bruges, dog forbeholder vi os retten til at afvise returneringen hvis: mængden overskrider 10% (eller 5.000,- kr) af det samlede køb, hvis emballagen er brudt eller i så dårlig forfatning, at vi ikke kan sælge til fuld pris. Transporten retur til Fence-line lageret sker på kundens regning. 


Hvornår skal jeg betale? Som privatperson skal du betale senest ved modtagelse af hegnet, hvis ikke andet er aftalt.


Kan jeg afbestille mit hegn?


Ja, ved lagerførte varer kan du retunere købte varer, under disse forbehold:


Købt: Afbestilling af vare er omkostningesfrit.


Købt og leveret varer: kan retuneret til vores lageradresse, du står selv for omkostningen for leveringen samt retunering.


Købt, leveret og åbnet: Kan retuneres til vores lageradresse, du står selv for omkostningen for retunering og prisen for det åbnede kan vi afgive et tilbud på, når vi modtager leveringen - typisk ca 50% til 75% af kostprisen.


Ved specialfremstillet varer: Nej, vi kan ikke tage vare retur som er specialfremstillet.Samlevejledninger findes her: